Plesni studio Balar…

Plesni studio Balarpredstavljata dvorani, večja cca. 90m2 in manjša cca. 50m2, klimatizirani, ozvočeni, opremljeni z ogledali in garderobami. Dvorani lahko najamete za individualne ali skupinske vadbe, predavanja ter otroške zabave.

V plasnem studiu Balar potekajo različne plesne in rekreativne dejavnosti. Lahko se naučite temperamentnega flamenka /www.flamenko.si/, vroče salse /www.salsaslovenija.org/ ali skrivnostnega orientalskega plesa /www.kuod-bayani.com/.

Porocni ples…

Da bosta naredila nepozaben vtis in brezskrbno odplesala prvi poročni ples, 
vaju vabimo v plesni studio Balar. V okviru individualnih plesnih ur, se lahko naučita plesnih osnov ali pa koreografijo, ki bo prilagojena vajinim željam. Izkušen plesni učitelj Matej vaju bo pripravil tako, da bodo vajini svatje deležni nepozabne plesne predstave. Da pa bo poročna zabava še bolj sproščena in polna brezkrbnega plesa, lahko v učenje plesnih vrlin vključita tudi starše in prijatelje.

Za obnovitev plesnega znanja je možen tudi le najem dvorane, kjer lahko sama pripravita poročno koreografijo ali vadita že pridobljeno znanje.

Nahajamo se na naslovu…

Plesni studio Balar
Celovška 134b
1000 Ljubljana