Porocne tiskovine…

so del grafičnega oblikovanja v katerem resnično uživam. Navdušujem se nad lepoto materialov, bogatimi teksturami in brezčasnimi detajli. Všeč mi je delo z zanimivimi pari, ki vsak s svojevrstnim žarom pristopa k načrtovanju svojega poročnega dne. Z zanimanjem bom prisluhnila tudi vajinim željam in vama strokovno svetovala. Skrbno bom pripravila tiskovine, ki bodo dodale vrednost vajini poroki ter vajin čarobni dan naredile še čarobnejši.

Sklenjeno v neko smiselno grafično celoto ter v stilu glavne tematike dogodka , vama lahko oblikujem vse poročne tiskovine (poročna vabila, zahvale, sedežni red, imenske kartice, slavnostne menije,…), pripravim in grafično opremim darilca in priponke za svate ter škatle za piškotke.

Obicajno zacnemo…

z izbiro poročnega vabila, s katerim določimo stil barvo, simboliko ali vzorec, ki se bo v detajlih prepletal preko ostalih poročnih tiskovin ali celotnega poročnega dogodka. V mislih imam cvetje, namizno dekoracijo, konfete, zahvale in druge spremljajoče elemente poroke. Premišljeno izbrana poročna vabila, barve ali vzorca je temelj za dobro izhodišče in velika pomoč, da poroko izpeljeta z veliko mero estetike, urejenosti in poenotenosti. Je prvi stik s cenjenimi svati, ki bodo priča vajini poročni pravljici. Poročna vabila in ostala galanterija združena v smiselno celoto dogodek obogatijo in so dobro izhodišče za najlepši dan vajinega živjenja.

Tudi pri poročnih tiskovinah so določeni trendi, ki pa jih ne izpostavljam, saj se pari običajno ravnajo po všečnosti, izbranem cvetju, lokaciji dogodka ali prej izbrani barvni niti.

V naboru poročnih vabil in ostalih tiskovin Kjut dizajn, lahko vsak kdo najde stil, ki mu odgovarja, saj je nabor vzorčnih modelov zelo velik. Ponudba tiskovin je razdeljena na več povsem različnih stilov in ugodijo lahko tako sproščeno razigranim, ki nočejo »zategnjene poroke«, kakor tudi tistim, ki si želijo eleganco in prestiž. Poročna vabila in tiskovine so unikatne in vedno prilagodljive v barvi, izbiri tipografije, izbiri traku, vzorca ali strukture papirja. Vsakomur z zagotovostjo lahko ugodim, za tiste s povsem unikatnimi željami pa lahko pripravim kaj čisto novega. Galerijo izdelkov si lahko ogledate na Vrhniki (Mercator certer 2. nadstropje).